Yüksek Lisans Programı Başvuru Koşulları

İşletme Tezli Yüksek Lisans programı: KPDS, ÜDS, YDS’den 60 almış ve olmak veya  eşdeğerliği kabul edilen sınavlardan (TOEFL-IBT, TOEFL-CBT, TOEFLPBT, IELTS, CPE, CAE, FCE) eşdeğerini almış olmak. Yabancı dil belgesi 2014 - 2015 Bahar döneminde kayıt yaptıracak öğrencilerden teze başlayacakları dönem istenecektir. Teze başlayacağı dönem dil belgesini sunamayan öğrenciler tezsiz programa devam edeceklerdirSınavların geçerlilik süresi KPDS için 5 yıl, diğer sınavlar için 2 yıldır. İngilizce dışındaki dillerden alınmış olan sınav puanları geçerli olmamaktadır.

** İşletme Yüksek Lisans Tezli Programında teze başlanabilmesi için, öncelikle tüm zorunlu derslerin başarı ile bitirilmesi gerekmektedir.

Finansman Tezli Yüksek Lisans programı: KPDS, ÜDS, YDS’den 60 almış ve olmak veya  eşdeğerliği kabul edilen sınavlardan (TOEFL-IBT, TOEFL-CBT, TOEFLPBT, IELTS, CPE, CAE, FCE) eşdeğerini almış olmak. Yabancı dil belgesi 2014 - 2015 Bahar döneminde kayıt yaptıracak öğrencilerden teze başlayacakları dönem istenecektir. Teze başlayacağı dönem dil belgesini sunamayan öğrenciler tezsiz programa devam edeceklerdirSınavların geçerlilik süresi KPDS için 5 yıl, diğer sınavlar için 2 yıldır.İngilizce dışındaki dillerden alınmış olan sınav puanları geçerli olmamaktadır.

Sağlık Kurumları İşletmeciliği Tezli Yüksek Lisans programı: KPDS, ÜDS, YDS’den 60 almış ve olmak veya  eşdeğerliği kabul edilen sınavlardan (TOEFL-IBT, TOEFL-CBT, TOEFLPBT, IELTS, CPE, CAE, FCE) eşdeğerini almış olmak. Yabancı dil belgesi 2014 - 2015 Bahar döneminde kayıt yaptıracak öğrencilerden teze başlayacakları dönem istenecektir. Teze başlayacağı dönem dil belgesini sunamayan öğrenciler tezsiz programa devam edeceklerdirSınavların geçerlilik süresi KPDS için 5 yıl, diğer sınavlar için 2 yıldır. İngilizce dışındaki dillerden alınmış olan sınav puanları geçerli olmamaktadır.